Městská část Praha 14
Rada městské části

U s n e s e n í


83. jednání Rady městské části Praha 14

konaného dne 23. 4. 2014


č. 244/RMČ/2014


k souhlasu se změnami v položkovém čerpání finančních prostředků z dotací na poskytování sociálních a návazných služeb v grantových programech "příspěvek na zajištění služby 2013", "oblast 1 - sociální a návazné služby 2013-2014", a "program J5 - podpora MČ v sociální oblasti pro rok 2013"



Rada městské části Praha 14


I. s c h v a l u j e


1. změnu čerpání dotace dle žádosti Hestia, z.s. - Program Pět P - sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi (příloha č. 1 - pouze v tiskové podobě)


2. změnu čerpání dotace dle žádosti Jahoda, o.p.s. - Nízkoprahový klub pro rodinu Jahůdka a Nízkoprahový klub Jahoda (příloha č. 2 - pouze v tiskové podobě)


3. změnu čerpání dotace dle žádosti Asistence, o.p.s. - Osobní asistence (příloha č. 3 - pouze v tiskové podobě)


4. změnu čerpání dotace dle žádosti Diakonie Církve bratrské - Centrum Slunečnice Centrum denních služeb, Osobní asistence, Chráněné bydlení (příloha č. 4 - pouze v tiskové podobě)


5. změnu čerpání dotace dle žádostí Českého červeného kříže - Senior doprava, Nízkoprahový klub seniorů, Pečovatelská služba (přílohy č. 5, 6 a 7 - pouze v tiskové podobě)


6. změnu čerpání dotace dle žádosti Handicap centra Srdce, o.p.s. - Týdenní stacionář Handicap centra Srdce, o.p.s. (příloha č. 8 - pouze v tiskové podobě)


7. změnu čerpání dotace dle žádosti HoSt Home-Start ČR - Sociálně-aktivizační služby pro rodiny s dětmi do 6 let (příloha č. 9 - pouze v tiskové podobě)


8. změnu čerpání dotace dle žádosti Farní charity Praha 14 - Podpora pečujících osob (příloha č. 10 - pouze v tiskové podobě)


9. změnu čerpání dotace dle žádosti Základní organizace SPCCH Praha 14 - Materiální a organizační zabezpečení kulturně poznávací a rekreačně poznávací činnosti postižených občanů pro P 14 (příloha č. 11 - pouze v tiskové podobě)


10. změnu čerpání dotace dle žádosti Veselý čertík, o.s. -Veselý čertík, prostor pro šťastné děti a spokojené rodiče (příloha č. 12 - pouze v tiskové podobě)




II. u k l á d á

Ing. Mgr. Lucii Svobodové, zástupkyni starosty městské části Praha 14


zajistit informování příjemců dotace o schválených změnách

T: 7. 5. 2014


































Ing. Mgr. Lucie Svobodová
zástupkyně starosty městské části Praha 14
Ing. Břetislav Vodák
zástupce starosty městské části Praha 14



Provede: Ing. Mgr. Lucie Svobodová
Na vědomí: OSVZ, OŘEŠ, KS